Kom igång med appen - Samla alla dina kort
- Se saldo
- Fyll på surf
- Namnge korten efter i vilken kamera de är
- Slipp krångel och bekymmer
Telia Ladda appen låter dig sköta allt enkelt

Nedan har vi har en väldigt detaljerad steg för steg-guide om hur du kommer igång med att lägga in dina kort i Telias Ladda App.

Registrera dina kort på www.telia.se

För att korten ska administreras enklare i appen och fungera utomlands är det smidigast att registrera dom hos Telia innan. Detta kan göras i efterhand också. Klicka på bilden till höger för att komma direkt till sidan där du registrerar dig.

(Inte obligatoriskt)

Jag vill inte registrera mina kort

Det behöver du inte göra. Men för att hantera påfyllningen via Telias app behöver de vara kopplade till dig samt om korten försvinner kan inte Telia ersätta dig med ett nytt eller den surf eller saldo som finns på kortet.

Var hittar jag mitt ICC-nummer?

På det lilla SIMkortet står ditt ICC. Det står även längst ner på det stora SIMkortet, till höger om ditt telefonnummer.

Ladda ner appen

Gå in i Google Play eller AppStore, sök efter ``Telia Ladda`` eller klicka på respektive bild till höger.

AppleSTore
Google Play

Öppna upp appen

När du öppnar appen kommer det upp lite olika alternativ.

Kom igång

Uppe i högra hörnet (markerat med en röd pil på bilden) finns det en symbol likt den ovan. Det är appens Inställningar. Klicka på den.

Skriv in nummer

Klicka på symbolen som ser ut som en penna (likt den ovanför denna texten). Nu kan du skriva in dina nummer och även vilket betalkort du önskar använda för att eventuellt fylla på dina kort. Observera att inget belopp kommer dras från kortet utan att du aktivt medgiver det vid ett eventuellt köp.

Lägg in alla dina nummer

Klicka på symbolen som ser ut som ett plustecken (likt den ovanför denna texten). Nu kan du skriva in dina nummer och ge dem önskade namn efter var de är placerade. T.ex. är ``Åtelkamera #1`` eller ``Åtel vid Stora Eken``.

Lägg in ett nytt nummer

Fyll i dina uppgifter i rutorna som visas på skärmen. OBS att det står att du behöver skicka ett SMS till 71707 för att se ditt Saldo. Det gäller inte om korten är registrerade utan då kan du se ditt Saldo under fliken SALDO som vi visar i nästa steg.

Se Saldo för dina kort

I fliken SALDO kan du se Saldo för alla dina kort som du lagt in i Appen.

Nu är allt klart!

Njut av att kunna administrera dina SIMkort bekvämt från mobilen eller din surfplatta.