Intro Om ÅtelSIM

Om ÅtelSIM

ÅtelSIM ägs och drivs av Unito AB i Lund. Vi har sedan 2012 erbjudit olika fördelaktiga erbjudanden från vår samarbetspartner Telia.

Vi har efter våra kunders förfrågan och behov helt fokuserat på att erbjuda en smidig lösning för åtelkameror och liknande enheter.

Idag har vi en smidig lösning för att hantera simkort till åtelkameror. Med nya betalningsalternativ och med snabba leveranser (skickas kommande vardag) hoppas vi om ett gott samarbete och att våra kunder trivs och uppskattar vår produkt.

Tillsammans med Telia Company

På www.atelsim.se distribuerar vi ett unikt kontantkort från som vi tagit fram tillsammans med Telia Company. Kortet är laddat med totalt 6GB data som fördelas ut på 0,5GB per månad under ett år. Kortet är tänkt att användas i olika enheter som kräver internettillgång med en jämn förbrukning av surf. Det kan vara till exempel övervakningskamera, åtelkamera en hundpejlare eller liknande enhet.

För att det ska bli så enkelt och fritt från krångel och strul som möjligt för våra kunder kan man även hantera sina kort via Telias Ladd App. Där kan man i lugn och ro se kortens saldo, fylla på surf och till och med ge varje kort ett specifikt namn på i vilken kamera det sitter.

Företagsinformation:

Unito AB (Org: 556898-7530)
Norbergsgatan 6
22354 Lund Sverige
+46 702 63 97 68
info@atelsim.se